Wasservice

Je begint de vakantie graag met een schone caravan en zo’n hele wasbeurt na een lange reis is niet iets waar je naar uitkijkt.

Technische keuring en service

Een vrolijke vakantie begint met een veilig voertuig. Het is verstandig om de caravan zo nu en dan aan een technische keuring te onderwerpen.

Waxservice

Je caravan is een kostbaar bezit, deze bescherm je dan ook graag gedurende de winterperiode tegen weersinvloeden.

Coating service

Om te zorgen dat je caravan zijn kleur en het materiaal haar originele uitstraling behoudt, is het slim om en speciale coating aan te brengen – een goed alternatief voor een waxbehandeling.

Gasservice

Stop met het op en neer slepen van Nederlandse gasflessen naar Spanje, laat ons een Spaanse gasfles voor je klaarzetten. Aan het einde van de vakantie wordt de gasfles weer ingenomen.

Koelkasten

Bij een zonnige vakantie hoort een lekker koud biertje, een fris stuk fruit en andere lekkernijen die zorgen voor verkoeling. Een fijne koelkast is dus een must.

Wasserette service

Zorgeloos genieten van de vakantie, van begin tot vertrek, zonder omkijken naar huishoudelijk taken zoals de vuile was.

Onderhoud en Reparaties

Laat een defect aan de caravan de vakantiepret niet drukken en verspil geen vakantiedagen bij de garage; wij voeren vrijwel alle reparaties voor je uit

Fietsenstalling

Echt thuiskomen in Spanje doe je met een fiets die netjes op je staat te wachten.

Vakantieservice

Tijdens de vakantie kun je soms wel wat tips of hulp gebruiken; wij staan graag voor je klaar.

Verkoop caravans

Namens onze klanten bemiddelen we in de aan- en verkoop van de caravan. Zo (ver)koop je zonder gedoe jullie paleis op wielen.