Een warm Hollands welkom in het Zonnige Zuiden

Je gaat op vakantie om te ontspannen en uit te rusten, zorgen om de caravan, het onderhoud of andere vakantiezaken mogen de vakantiepret natuurlijk niet drukken. Wij – Suzanne & Barend – van Parking Caravan Costa Brava nemen je dan ook alle zorgen uit handen, voor een zonnige en ontspannen start van jullie vakantie aan de Spaanse kust.

Met persoonlijk aandacht, flexibele diensten en een heerlijke kop koffie zorgen wij voor een gezellig begin van ieders vakantie.

Onze stalling, wat ooit begon met een paar caravans in de achtertuin, is uitgegroeid tot een stalling met een behoorlijke groep vrienden en vakantiegangers als klantenbestand. Met persoonlijk aandacht, flexibele diensten en een heerlijke kop koffie zorgen wij voor een gezellig begin van ieders vakantie.

Onze stalling stalt caravans, boten op trailers, vouwwagens, campers en kampeerspullen. Wij bieden diverse diensten aan, zowel tijdens de zomer als de winter, van onderhoud, reparaties, controles, vakantietips, verzekeringen, boodschappen en de was tot aan de herverkoop van caravans en campingspullen – je wordt volledig ontzorgd.

Een caravan is een kostbaar bezit, dat snappen wij maar al te goed. Wij zorgen er dan ook voor dat deze er buiten de vakantie ook ‘warmpjes’ en veilig bij staat. De stalling is ruim opgezet en kent een perfecte ligging. Met onze uitgebreide verzekering is jouw caravan volledig verzekerd tegen uiteenlopende ongevallen en diverse weeromstandigheden.

Met onze ruime openingstijden en met de ligging op slechts drie minuten van de tolweg AP7, kun je op (bijna) ieder gewenst moment die trouwe metgezel ophalen en de vakantie zorgeloos inluiden.

Jullie zijn van harte welkom bij Parking Caravan Costa Brava! Een Hollandse groet uit het Zonnige Zuiden, Suzanne & Barend

Openingstijden

Wij zijn het gehele jaar geopend
In het hoogseizoen zijn we geopend
van 7.00 tot 19.00 uur
In het voor- en naseizoen
van 8.00 tot 13.00 uuren van 15.00 tot 18.00 uur
In het laagseizoen op werkdagen
van 8.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uuren
Weekenden
alleen op telefonische afspraak